Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2007

Σφαγείο Δελφινιών

ΣΟΚ!!!


Προσέξτε καλύτερα. Την φωτογραφία την βρήκα από το περιοδικό "Ε" και προσωπικά με σόκαρε. Είναι η κυριολεξία της έκφρασης "Ποτάμια αίματος".
Ναι δεν πρόκειται για χρωμοτρυκ σε πρόγραμμα επεξεργασιάς εικόνας. Αληθινό αίμα που έχει βάψει το νερό από το ανελέητο ψάρεμα των δελφινιών που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στις θάλασσες της Ιαπωνίας και που έχει ξεσηκώσει θύελλες διαμαρτυριών. Τα σφαχτάρια έχουν σχεδόν βουλιάξει τη βάρκα, ενώ κάποιος άλλος δύτης κολυμπάει στο αίμα των αθώων θηλαστικών Δεν ξέρω αλλά παρ'όλη την κουλτούρα την Ιστορία και τον πολιτισμό που υποτίθεται κουβαλάνε αυτοί οι Απω Ανατολικοί λαοί κάτι παθαίνουν με την θέα του αίματος. Είναι σαν να το έχουν στο αίμα τους!! Οπως επίσης την βρώση ωμών προιόντων και άλλων περιέργων πλασμάτων του ζωικού βασιλείου (γνωστή η κατανάλωση του εγκεφάλου ειδικής ράτσας μικροσκοπικού πιθήκου τον οποίον καταναλίσκουν πριν καλά καλά το φτωχό ζώο αποχαιρετήσει με αξιοπρέπεια ετούτο τον κόσμο) .Αλλά και σπαθιά στιλέτα ,χατζάρια, χαρακίρια, και άλλα τέτοια ευγενή τελετουργικά, είναι μέρος της κληρονομιάς τους.

Δεν είμαι φίλος, αλλά όσοι πρόκειται να δοκιμάσετε κάθε είδους σούσι και άλλες ωμότητες, ξανασκεφτήτε το.It is a bloodbath, cruel and barbaric. Each year, the idyllic and peaceful setting of the village of Taiji in southern Japan is shattered by almost unspeakable cruelty as incredible pain and ultimate death is inflicted on defenseless dolphins.

- Paul Watson, president and founder
Sea Shepherd Conservation Society




4 σχόλια:

Άβατον είπε...

Καλό είναι να βγαίνουν αντίστοιχες φωτογραφίες στη δημοσιότητα να μαθαίνει ο κόσμος διότι αυτές οι τακτικές γίνονται εδώ και χρόνια στην Ιαπωνία και σε άλλα κράτη.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Βλεπε
ανατολικές ακτές του Καναδά με τα άλλα θηλαστικά τις φάλαινες
για να μη ξεχνιομαστε

Klearchos είπε...

8ο

Ανώνυμος είπε...

Δελφίνια, φάλαινες, φώκιες... τελειωμό δεν έχει η σφαγή :(