Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2007

Δυό σχόλια από τον Τετράδη

και πάλι ο αγαπητός Παπαδόπουλος Τετράδης από σχόλια του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, λίγο πιό χύμα όπως πάντα αλλά με μοναδικό τρόπο!!!

...φαρμακευτικές εταιρίες και εργαστήρια προπαγανδίζουν τον εμβολιασμό κάτω των 12 ετών (εννιά για την ακρίβεια) γιά πρόληψη από έναν ιό πού πιθανολογούν ότι μπορεί, προσβάλλοντας τον οργανισμό να οδηγεί σε δημιουργία συνθηκών τέτοιων που να οδηγούν σε εξαλλαγή κυττάρων, ώστε να δημιουργείται καρκίνος στον τράχηλο της μήτρας. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...ΑΡΗ!!!

να παρατηρήσω ότι το έργο για μένα είναι γνωστό με το όργιο προώθησης και διαφήμισης και τρόμου που διασπείρεται για τη χοληστερίνη .
Αρκεί να σκεφτήτε ότι κάθε λίγο και λιγάκι τα ανώτερα όρια χοληστερίνης πέφτουν από αυτούς που βγάζουν τις ντιρεκτίβες. Σε λίγο θα θεωρούνται ότι έχουν χοληστερίνη και παιδιά σε προσχολική ηλικία (έλεος!!)
Θα ασχοληθώ με το θέμα κάποια άλλη στιγμή από εδώ ή από το farmakopoios.blogspot.com

Υ.Γ
Μ'αρέσει που, αφού όλα τα κόμματα και οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 χρόνων απαξιώνουν την ιστορία της βασιλείας στην Ελλάδα, λες και δεν είναι ιστορία της χώρας, με τάσεις να την εξαφανίσουν κι αυτήν και τα πράγματά της, ακόμα και ως ιστορικά πεπραγμένα, με ένα επίπεδο του τύπου "ούστ! από'δω και'σεις και ότι σας θυμίζει" τώρα τους έπιασε ο πόνος και η κλάψα για τα τζάτζαλα που βγάζει στο σφυρί ο Κωνσταντίνος στο Λονδίνο.
Στη Ρωσία και στη Γαλλία, τις μόνες χώρες που κατέλυσαν τη βασιλεία με Επανάσταση, τα κειμήλια, τα αρχεία, η περιουσία, τα ανάκτορα, φυλάγονται σαν ιστορία του τόπου.
Στην Ελλάδα που αποθέωνε τον Βενιζέλο για να τον καταψηφίσει αμέσως μετά, και που ανεχόταν την χούντα γιά να γίνει μετά όλη αντιστασιακή, μας έπιασε εκ των υστέρων ο πόνος για τα περιουσιακά της Ελλάδας, που ήταν στα χέρια των βασιλιάδων. Αφού πρώτα απαξιώνοντάς τους ως ελληνική ιστορία, τους είπαμε, μαζεύετέ τα και δρόμο.

κάτι σαν ιστορική αλλεργία φίλε Τετράδη!
και δυστυχώς Εθνος που απαξιώνει την ίδια την ιστορία του,και την καλή και την κακή, στρουθοκαμηλίζει, μένει δέσμιος στα πλαθη και στα συμπλέγματά του, και παρουσιάζει φαινόμενα παρακμής.
(να θυμίσω πολύ κοντά μας ένα ζωντανό παράδειγμα λαού χωρίς ιστορική μνήμη, όχι γιατί το θέλησαν οι ίδιοι, αλλά γιατί το θέλησε το καθεστώς τους να μείνει έτσι στο σκοταδισμό. ΑΛΒΑΝΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: