Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2007

2007!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ (αν γίνεται)

Κάποιοι μπορεί να το δουν απαισιόδοξα, το γνωστό "ένας χρόνος πάνω μας" και άλλα τέτοια, άλλοι την πρώτη του χρόνου σαν μιά μέρα σαν όλες τις άλλες που απλά καθόμαστε για να αναλάβουμε από το προηγούμενο βραδινό ξεπάτωμα-δεν έχουν και πολύ άδικο βέβαια.
Η Πρώτη πάντως είναι και αυτή μία εφεύρεση του ανθρώπου, για να οριοθετήσει τον "απερχόμενο" και τον "επερχόμενο".Οπως και η έννοια του χρόνου είναι πολύ συγκεκριμένη έννοια από φυσικομαθηματικής σκοπιάς, και πολύ αφηρημένη και σχετική από φιλοσοφικής σκοπιάς. Είναι πολύ σχετικός, και εννοιολογικά και αισθαντικά αλλάζει κάτω από ποικίλες συνθήκες, και συναισθηματικές καταστάσεις. Αυτός όμως ο αμείλικτος ουσιαστικά έχει ένα μέτρο, άμετρο, και πάει μπροστά, ένα βέλος προς το άπειρο................>

Οχι δε θα προχωρήσω άλλο μέρες πού'ναι .Ισως αν το θέλετε και εσείς να ανοίξουμε έναν διάλογο πάνω στην έννοια του χρόνου και πως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας .

Κρατήστε όμως από τον χρόνο που πέρασε όλα όσα σας έκαναν χαρούμενους.Βάλτε στόχο για τον επόμενο, να απόκτήσετε ακόμα πιό ευχάριστες αλλά και χρήσιμες εμπειρίες και προχωρήστε μαζί με τον Χρόνο, φίλο σας. Μην κοιτάτε πίσω, μόνον μπροστά.

Λίγο καθυστερημένες οι σκέψεις αυτές και οι ευχές αλλά μόλις χθές γυρίσαμε από την Γαλλία. Υπάρχει πολύ φωτογραφικό υλικό και ωραίες στιγμές αλλά πρέπει να οργανωθούν πρώτα. (λίγο υπομονή)

4 σχόλια:

Klearchos είπε...

Βλέπω Σάκη, έκανες και εσύ πρωτοχρονιά μακριά από την Πατρίδα... Σου εύχομαι και η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη ταξίδια - που ξέρω πως σου αρέσουν - και εμπειρίες...
Καλή Χρονιά!!

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Γειά σου φιλαράκο Κλέαρχε. Καλώς σε βρίσκω πίσω ανανεωμένο ελπίζω.Ξέρω ότι θα ασχολήθηκες και λίγο με τη δουλειά σου αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό.(ελπίζω ¨-)
Πάντως είχα πάρει μαζί μου ένα Ασσύρτικο και το τίμησαν δεόντως κολακευτικότατα με θαλασσοτροφή οι Γάλλοι.
Παίξαμε εκτος έδρας και κερδίσαμε ¨-)
(έτσι για να μη μας τη βγαίνουνε)

Klearchos είπε...

Φίλε, έπαθα πλάκα με τα Αυστρικά λευκά κρασιά... Πολύ καλά!!

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Ναι έχεις δίκιο οι κεντρο ευρωπαίοι παίζουν γερά ειδικά στα κόκκινα κρασιά. Ευνοούνται και με το κλίμα βέβαια.
Καλά που μου τόπες πάντως Κλέαρχε γιατί ένας προσεχής προορισμός μου ει΄ναι η Βιέννη όπου έχουμε και μιά καλη φίλη εκεί.