Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007

Στη Κόλαση του Ιράκ.... ναι όπως το καταντήσατε

Ημουνα όπως ξέρετε Γαλλία που λέτε, και όπως δεν είμαι καθόλου τηλεορασόπληκτος (πόσο μάλλον σε ξένη χώρα) άντε παραμονή της αναχώρησης να ανοίξουμε κανενα δελτίο να δούμε τι παίζει στον κόσμο, έστω και γαλλιστί. (έτσι που έχουν γίνει τα δελτία παγκοσμίως δεν χρειάζονται να μιλούν, τα λένε όλα οι εικόνες, καταλαβαίνετε). Και ουυπς!!! το είχα ξεχάσει. Νατος ο εγκληματίας ο φονιάς αθώων, το τέρας!! στο ικρίωμα. Μα καλά η απόφαση έφεσης δεν είχε πει πριν από λίγες μέρες ότι μπορούσε να εκτελεσθεί η ποινή του σε 15 μέρες το πολύ. Εντάξει "το πολύ", σωστά, αλλά αυτοί οι αθεόφοβοι εκεί κάτω βιαστήκανε να τον κρεμάσουνε σα σκυλί και μάλιστα σε παγκόσμια δημόσια θέα μπας και τους τη κοπανήσει ή μήπως και του δοθεί καμμία χάρη. Αφού του τέρατος η μοίρα είχε προδιαγραφεί από τότε που τον βγάλανε από τοι λαγούμι του "και καλά" οι Αμερικάνοι (ας μου επιτραπεί εδώ και μιά επιφύλαξη,γιατί μου βρωμάει κάτι σαν αμερικάνικο σκηνοθετημένο show και αυτό). The show must go on, για εκείνους από απέναντι και γιά τους από εδώ, που τον ανέβασαν στο ικρίωμα του μαρτυρίου του αφού δεν του επέτρεψαν του τέρατος ούτε την τελευταία του προσευχή να ολοκληρώσει, και αφού τον διαολόστειλαν (ναι αυτοί οι ομόθρησκοί του υποτίθεται) του άνοιξαν την καταπακτή κάτω από τα πόδια του.
Πάντως εγώ πολύ το παραδέχτηκα το τέρας. Ατάραχος και αξιοπρεπής, ούτε κουκούλα δεν δέχτηκε να του φορέσουν. Ετσι να τους κοιτάει ίσια στα μάτια. Είχε μιά ιδέα ο άνθρωπος- τέρας και την κράτησε μέχρι τέλους μέσα του. Τον έστειλαν στην κόλαση και αυτός τους απάντησε με στωικότητα αλλά και έμμεση προφητικότητα συνάμα:
-Ναι, στην κόλαση, του Ιράκ όπως το καταντήσατε!!
(
γιατί μου θυμίζει το " Πάτερ, άφες αυτοίς ου γαρ οίδασιν τί ποιούσιν")?

Η πρώτη λοιπόν εκτέλεση του χρόνου, για τα media τροφή το ερασιτεχνικό βίντεο, άλλη μια φορά οι κανίβαλοι χορτάσανε, μιά καλή ευκαιρία στο μέλλον αφού η τεχνολογία το προσφέρει, οι εκτελέσεις στα σπίτια μας, στα μάτια των παιδιών μας, στις αδηφάγες (άψυχες) ψυχές μας, και μετά να σχολιάζουνε στα παράθυρα τις αντιδράσεις του μελλοθάνατου που όπως έμαθα, έπραξαν τα σαίνια μας εδώ (Ουουου να μου χαθήτε !!! )

Δεν υπάρχουν σχόλια: