Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2006

Αλλοι στην ουρά για ψωμί και άλλοι για....Playstation3

Ναι είναι αλήθεια. Και αρχίζει να μην μας κάνει πλέον εντύπωση ότι και να ακούσουμε.
17 Νοέμβρη σήμερα και είπα ας ανοίξω και εγώ την τηλεόραση μπας και πετύχω καμμιά είδηση να δω τί έγινε σήμερα μέρα πουναι, γιατί κάτι έπιασαν τ'αυτάκια μου για κάτι επεισόδια που έγιναν και που προηγουμένως τα περιβόητα μέτρα ασφαλείας μας φυλάκισαν στα αυτοκίνητά μας στους περιφερειακόυς που άγγιξαν τα όρια πλέον των Εθνικών δρόμων . (ουδέν άλλο σχόλιο επί του γεγονότος-αφήνω για τα δικά σας στο τέλος).

Τελικά δεν πέτυχα κανένα δελτίο ¨-( Βλέπετε δεν ξέρω ούτε τι ώρα δείχνουν ειδήσεις. Μόνο στο ΕΤ3 πάλι κάτι παράθυρα αναλύανε το Μέγα φαινόμενο των επεισοδίων και προφανώς θα λέγανε τα ίδια και τα γίδια, μούρθε κάτι και την έκλεισα τη ρημάδα. Δεν ξέρω αν μου το επιτρέψει η κόυραση μπορεί να προσπαθήσω πάλι κατά τα μεσάνυχτα ή και λίγο πιό μετά μπας και πετύχω τίποτα.
Εν τω μεταξύ ζαπάροντας πέφτω σ'ένα δευτεροκλασσάτο κανάλι με ειδήσεις δευτεροκλασσάτες που τελικά έχουν καταντήσει και οι πιό ουσιαστικές, ότι μαζευτήκανε λέει απο τα χαράματα ουρές ανθρωπιδίων να προλάβουνε να αγοράσουν σε περιορισμένα αντίτυπα την τελευταία έκδοση 3 του Playstation, και πολλοί μάλιστα με πρόθεση, άκουσον άκουσον, όχι να τ'όχουν να το παίζουν!! αλλά να το μεταπουλήσουν τίς μέρες των γιορτών τότε που θα είναι στην αγορά λόγω ζήτησης πιό ακριβό.
...αηδίασα την έκλεισα και έτρεξα στο blog μου να το μοιραστώ μαζί σας. Τελικά μάλλον δεν θα την ξανανοίξω απόψε τη ρημάδα.Είναι μάλλον επικίνδυνο. Θα πάρω εφημερίδα αύριο να το χαρώ πιό χαλαρά. Το διάβασμα πάντα ήταν πιό υγιείνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: