Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2006

Ούτε ν'αγιάσεις δεν μπορείς

Η θητεία μου στην blogoσφαιρα αριθμεί ούτε μήνα . Τώρα όμως που αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με την ανταλλαγή της πληροφορίας τώρα έπεσα στο ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Είμαι υποχρεωμένος να χαλάσω και εγώ λίγο ηλεκτρονικό μελάνι γιατί θα είμουνα αναισθητος αν δεν ασχολιόμουνα και με τα κοινά της κοινότητας. Οχι δεν είναι και καλά ότι πρέπει να το κάνω, είναι από αγανάκτηση και επιβεβαίωση για άλλη μια φορά ότι ζόυμε στη χώρα της αταξίας και του τυχαίου. Ναι ξέρω τι γράφω .
Γιατί κάποιος καλός φίλος προσπάθησε έτσι για τη ψυχή της μάνας του να πράξει το "όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα" (αυτό κολλάει στο αταξία), και κάποιος άταχτος του την έπεσε και θέλησε να τον στριμώξει.
Τι έκανε λοιπόν ο άνθρωπος? Μάζεψε όλα τα Ελληνικά blogs και τα έβαλε σε ένα site directoryγια να τα βρίσκουμε και οι υπόλοιποι να μη ψάχνουμε ψύλλους στ΄άχυρα.(τυχαίο). Ετσι του κάπνισε να κάνει έτσι έκανε. Ισως γιατί και ίδιος έτρωγε ώρες να ψάχνει, ίσως γιατί είχε το μεράκι ίσως, ίσως... Το έκανε πάντως και τον ευχαριστόυμε πολύ. (μήπως και ο εθελοντισμός για την ψυχή της μάνας μας δεν γίνεται σε τελική ανάλυση?). Λες και ήταν υποχρεωμένος να ελεγχει μόνος του όλα αυτά τα sites και τις σελίδες που καταχωρούνταν καθημερινά. Εδώ δεν το κάνουν μεγάλα portals/vortals παρά μόνον αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή τους τυχαία.
Πολύ πετυχημένη η αντιπαραβολή ένος φίλου

Ενα παιδάκι μου έλεγε σε μιά παρέα οτι ένα άλλο παιδάκι με έβρισε, αλλά επειδη εγώ το κωλοπαιδάκι,επειδή δεν μπορώ να βρω το δεύτερο παιδάκι, χτυπάω το πρώτο παιδάκι.

και ρωτάω θέλω ξύλο ή δεν θέλω? Ούτε ο διάολος δεν το θέλει αυτό!!!

Απ'ότι καταλάβατε το δεύτερο παιδάκι είναι αυτό που κάνει την ατασθαλία και που θέλει τιμωρία αλλά ο καλός μας φίλος ουτε μπορεί ούτε θέλει να το κάνει φυσικά. Εδώ αρμόδιοι είναι άλλοι που έπρεπε να πράξουν από την αρχή το εύλογο και όχι να κλείνουν ετσιθελικά το χρήσιμότατο site του φίλου μας.

η συνέχεια στο blogme.gr
γιατί περί αυτού πρόκειται

Δεν υπάρχουν σχόλια: