Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2007

Η Λοκαντιέρα σήκωσε παντιέρα

Πάει (ελπίζω προσωρινά) και το monitor .
Η Λοκαντίέρα σήκωσε Παντιέρα.
Διαβάζοντας τα άπειρα μηνύματα των τελευταίων ημερών (τουλάχιστον όσα μπόρεσα) κατάλαβα ότι το ξαφνικό καπρίτσιο κάποιας κυρίας, που κάτω από την ιδιότητα της δημοσιογράφου και με υποβόσκουσα την δικαστική απειλή, κατάφερε να τσιτώσει τον ιδιοκτήτη του monitor Βρυώνη και να τον αναγκάσει εν θερμώ να κλείσει την κοινότητα, ενώ η εν λόγω κυρία αν ήθελε μπορόυσε πολύ απλά να αποκλέισει την λειτουργία του RSS feed του blog της ή αν ήθελε ακόμα πάρα πέρα να αγοράσει ένα δικό της domain του στύλ locandiera.gr και να την έκανε από την κοινότητα των blogger δια πάντός.
κρίμα γιατί είχα σε υπόλειψη το blog της.
Η αετίνα μου όπως ξέρετε διατηρεί ξενόγλωσσο blog με θεματολογία την μαγειρική (και μάλιστα σε δύο γλώσσες), ανήκει σε παρόμοιες blogοκοινότητες όπου όλοι είναι ευχαριστημένοι που μπορούν κάποιοι να τους βρουν και να διαβάσουν τις ανακοινώσεις τους εύκολα και γρήγορα.
Σημειώνω και πάλι κάποιοι έχουν απενεργοποιήσει το RSS feed τους, εφ'όσον έχουν τους προσωπικούς τους λόγους για να το κάνουν.
Εχω και μιά απορία. Τι την έπιασε την Λοκαντίερα ξαφνικά να μην θέλει άλλοι να βλέπουν τι και πότε το γράφει. Τότε γιατί τα γράφει? Ας το κλείσει όπως είπα και ας αφήσει την blogόσφαιρα στην ησυχία της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασικά σε δουλειά να βρισκόμαστε και να τρωγόμαστε όλο ψάχνουμε.
Αυτό έχω καταλάβει.
Είμαι από τον Ιούνιο στα blogs κάθε τόσο υπάρχει και μια "κατάσταση".
Αλλά τι τα θες; Και στην "έξω" ζωή τα ίδια δε γίνονται; Γιατί να διαφέρουμε στα blogs?
Της καλής σου δε το ήξερα το blog. Τρέχω :)))

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Ετσι είναι καλή μου. Ετσι και στη ζωή που έχει χάσει κάθε ειλικρίνεια. Είμαι πολύ απογοητευμένος και παρόλο που ειμαι αισιοδοξο άτομο για την κοινωνία του ανθρώπου και το μέλλον της είμαι πολύ απαισιόδοξος. ισως αυτό βγάινει και λίγο στα γραφόμενά μου. Αλλά τί να κάνουμε πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.
Γιά την Λοκαντιέρα δεν θέλω να αναφερθώ πάρα πέρα. Και πολλά έγραψα.

Η αετίνα μου δύστυχώς δέν είναι καλή ακόμα να γράφει στα Ελληνικά αν και στο να μιλάει είναι πολύ καλή. Αλλά αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι σε ότι αφορα την μαγειρική μην διστάσεις να της στείλεις μήνυμα και στα έλληνικά. Αν βρεί δυσκολία τί τον έχει τον Αετό της? ¨-)

Μόλις είδα την ταινία "Σινεμά ο Παράδεισος" που τόσα έχουν ακουστεί και δεν είχε τύχει να τη δω ποτέ. Ευτυχω΄ς που υπάρχει και ο παλιός καλός κινηματογράφος για να μας προσγειώνει. Στη συνιστώ αν δεν την έχεις δει. Σηματοδοτεί με νοσταλγία το τέλος μιάς εποχής. (κάτι σαν το "Τέλος Εποχής" του Κόκκινου που κάπου αναφέρω στο μπλοκάκι μου.
Και εγώ καινούργιος σαν και σένα είμαι Μπερδεμενάκι μου αλλά δεν μασάω . Μου αρέσει τελικά το μπλοκάκι μου και θα συνεχίσω . Ας με δθιαβάζουν άτομα σαν και σένα και μου αρκεί.

Αντε καλη νύχτα σου. Ονειρα γαλάζια και γλυκά