Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2006

Brown Sugar πάνω σε Tex- Mex


Καιρό είχα να πετάξω με την αετίνα μου. Αλλά απόψε πετάξαμε στο μόνο mex restaurant για φαγητό που προτιμάμε και πιστεύουμε ότι μας ταιριάζει για το περιβάλλον του το service και την tequila με φράουλα σε γρανίτα που διαθέτει. Το κάνουμε τουλάχιστον μιά φορά το χρόνο, το κάναμε και απόψε. Το όνομα του Aztec Ν.Ερυθραία.
Πρώτη άμεση παρατήρηση. Αισθητή η αύξηση τιμών, με σμίκρυνση ποιότητας στην τεκίλα που πάντα προτιμάμε για ξεκίνημα, και που δυστυχώς περισσότερο θύμισε γρανίτα φράουλας με εσάνς τεκίλας. Σαλάτα πράσινη με αβοκάντο που έψαχνες το αβοκάντο για να το βρείς και ευτυχώς που τα κυρίως πιάτα για άλλη μια φορά μας αντάμειψαν και κάπως έσωσαν την παρτίδα. Θα ξαναπάμε μήπως κρίναμε λάθος, αλλά και γιατί δεν έχουμε βρει προς το παρόν κάτι το καλύτερο στο είδος. (δεχομαι προτάσεις πάντως)

Η βραδυά πάντως έκλεισε ωραία με ένα ποτό στο διπλανό Brown Sugar που ειναι ένας αυθεντικός rock χώρος με ώραίο κόσμο πάσης ηλικίας και μουσική υψηλών standards.
Στη υγειά σας και καλό σας βράδυ όπου και νάστε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο εστιατόριο που δεν έχει μειώσει την ποσότητα του φαγητού και η αύξηση των τιμών είναι λογική, είναι το Maracana Grill στην Καλλιθέα! :))

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

θα είναι από τις επόμενες επιλογές μου και θα σου πω. Σ'ευχαριστώ πολύ για την πρόταση