Τετάρτη, Απριλίου 18, 2007

Τα σκουπίδια μου έκρυβαν...την συμμετοχή μου στο γιγαντιαίο τουρνουά Σλοβενίας

Αν θυμάστε κάλα μετά το Πανελλήνιο και μετά την γλυκόπικρη γεύση που μου άφησε τότε, ανανέωσα με τον εαυτό μου την προετοιμασία και το αγωνιστικό ραντεβού, για την Πολωνία, τέλος Ιουνίου.

Προχθές, πρώτη προπόνηση μετά την εορταστική διακοπή 10 ημερών, μπήκα στο www.ipttc.org ,που είναι το επίσημο site της διεθνούς παραολυμπιακής επιτροπής για την Επιτραπέζια αντισφαίριση, για να δω τα τελευταία νέα.
Βλέπω ότι μόλις έχει ανακοινωθεί η λίστα των συμμετεχόντων αθλητών για το γιγαντιαιό τουρνουά της Σλοβενιάς που γίνεται 27 Απρ= 2 Μαιόυ.
Ηταν γνωστό εδώ και δύο περίπου μήνες ότι οι συμμετοχές είχαν συμπληρωθει και παρ'όλο που είχα επικοινωνήσeı μαζί τους μήπως υπάρχει χώρος για έναν ακόμα αθλητή, έναν φτωχό και μόνο Ελληνα, δεν είχα πάρει καμμία απάντηση και θεωρούσα την υπόθεση τελειωμένη.
Να σημειώσω ότι το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό γιατί στο ίδιο μέρος γίνεται τον Οκτώβριο το Πανευρωπαικό, και έτσι για όλους διοργανωτές αλλά και αθλητές αποτελεί μία πρόβα τζενεράλε, ένα μίνι Πανευρωπαικό δηλαδή.

Βράδυ,... σκρολάρω προς τα κάτω την λίστα και φθάνω Γερμανία. Δεν το περιμένω αλλά αμέσως πιό κάτω βλέπω GR, με έναν αθλητή. Περιμένω να δω το όνομα κάποιου από τους άλλους, αλλά....βλέπω το όνομά μου! Λέω δεν μπορεί, λάθος θα έχει γίνει.
Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον διοργανωτή στο κινητό, με τον οποίο έχουμε καλή σχέση από πέρσι, όταν μην έχοντας πληρώσει προκαταβολικά για την συμμετοχή, κατόπιν συνενόησης μαζί του, και καλή τη πίστη, δέχθηκε να τον πληρώσω άμα τη αφίξει. Πολύ φιλικός, φυσικά και με θυμήθηκε... "Φίλε μου κανένα πρόβλημα, όπως πέρσι θα το κάνουμε κλπ κλπ" ,αλλά αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι μου έιχε στέιλει καμμιά δεκαριά emails τα οποία ποτέ δεν έλαβα. Τον ευχαρίστησα και του υποσχέθηκα ότι πολύ σύντομα θα τον ειδοποιήσωγια τον πρόγραμμα των πτήσεών μου, ώστε να κανονίσει τα της μεταφοράς μας.
Την επόμενη,στην προπόνηση ο προπονητής δεν πίστευε στ'αυτιά του. Βουρ για μίνι προετοιμασία 10 ημερών, αλλά με πολύ κέφι. Οτι και να συμβεί θα είναι τεράστια εμπειρία για μένα, αν και τηρουμένων των αναλογιών είναι σαν να μπαινω να παίξω στην φωλιά των λύκων, Μιλάμε για την αφρόκρεμα της Ευρώπης.

Μιά μικρή σκιά μόνον και αμφιβολία είναι, ότι την επόμενη πήγαμε τον Πατέρα στο νοσοκομείο για την τυπική του επίσκεψη στον χειρούργο του, και γιατί οι τελευταίες αιματολογικές του ήταν χειρότερες από την προτελευταία φορά. Φυσικά στην κατάσταση που βρίσκεται η ψυχολογία του βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Οπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, αυτές τις μέρες είναι στα κάτω το. Πρέπει λοιπόν να βρώ τον σωστό τρόπο να ξεφουρνίσω το αναπάντεχο αυτό γεγονός, ευχάριστό γιά μένα, ίσως δυσάρεστο για τους γονείς, έστω και αυτή η απουσία των 5 ημερών, που φαντάζει πολύ μεγάλη, εξαιτίας των πολύ λογικών ανασφαλειών που έχουν αναπτυχθει΄.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε κατ'ευχήν.

Πάντως μιά συμβουλή.
Αν έχετε πρόγραμμα auto antispammıng πριν τον εκκενώσετε οριστικά ελέγχετε το περιεχόμενο του.
Κάποια κρυφή ανέλπιστη έκπληξη μπορεί να βρήτε στα σκουπίδια σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχία φίλε Τσερόκα εκεί στα ξένα που θα πας

σου δίνω μια παλιότερη ευχή μου..... να μαζέψεις όσο πιο πολλές εμπειρίες αντέχεις :)

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

αυτό κάνω και μόνον προς το παρόν Ευδοκούλα. Μέχρι να σπάσει το ρόδι και να αρχίζω να παίρνω και κανέναν διεθνή πόντο.
Σ'ευχαριστώ που παρακολουθείς τα τεκταινόμενα.
Να μην ξεχνάμε και το ταξιδάκι στη Λάρισα στα φιλαράκια. Βρες ΠΣΚ ελεύθερο.

Ανώνυμος είπε...

θα σπασει το ρόδι, θα σπασει και η ροδιά που θα παει :)

για το ταξιδι στη Λαρσα... ειναι αυτα τα ΣΚ που εχω τα μικρα μου τερατάκια... αλλιώς θα χαμε φαει πανω απο 12 κόκορες τωρα λολ

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Γιά να δούμε μακάρι, γιατί ενώ ήταν απρόσμενο δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με τον πατέρα. ακόμα δεν έχω βγάλει εισιτήρια. Και δεν τους το έχω αναφέρει (μητέρα πατέρα).Ανασφάλειες καταλαβαίνεις, Που θα πας? ενώ εδώ είμαστε χάλια και άλλα τέτοια ψυχαναγκαστικά, που, δεν είναι και αβάσιμα εδώ που τα λέμε.
Γιά να δούμε....