Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2007

ΕCO FESTIVAL Aθήνας

Green Peace, WWF, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, Προστασία χελώνας, Οικολογικό Σπίτι, Κομποστοποίηση σκουπιδιών, Βιολογικά πιστοποιημένα προιόντα που καταλήγουν στο τραπέζι μας, οινοποιία, γαλακτοκομικά, πλαστικές σακούλες που ανακυκλώνονται αμέσως και αν ακόμα τις πετάξουμε στο δρόμο ή ...στη γλάστρα μας, όμορφο και χαρούμενο περιβάλλον αλλά και χαμόγελα.

αυτό είναι το περιβάλλον και για το τί μπορείτε να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε στην έκθεση ΕcoFestival που ξεκίνησε σήμερα και στεγάζεται στο μέγαρο HELEXPO στο Μαρούσι.
Πρώτη μέρα και Σάβατο περίμενα να γίνεται χαμός, αλλά λίγο ο καιρός, λίγο και το νωρίς της ώρας που πήγα (γύρω στις 10,30 :-), ήταν πολύ ανθρώπινα και πολιτισμένα, αν και μετά που ερχόταν σιγά σιγά ο κόσμος, πουθενά δεν παρατηρήθηκε συνωστισμός. (Ο χαμός γινότανε παραδίπλα στα υπερ εμπορικά κέντρα της κατανάλωσης και του κιτς.)

Με καλή διάθεση πήγαμε και με ακόμα καλύτερη φύγαμε και το συνιστώ και για όποιον θέλει να πάρει μιά οικολογική ενημέρωση.

Συμπέρασμα. Σχεδόν όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε προς το φιλικότερο στο περιβάλλον και την υγεία μας. Και όσα δεν μπορούμε τώρα, σε λίγο με την βοήθεια της τεχνολογίας και την απόλυτη ανακύκλωση, και αυτά θα πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: