Σάββατο, Μαρτίου 17, 2007

Παναγίες Ολοι!

Παραμονή της άφιξης του Πούτιν και στο επιτελείο της Γενικής Ασφάλειας Αττικής επικρατεί συναγερμός.

Πριν λίγες μέρες το κέντρο είχε πυρποληθεί κατά την διάρκεια του γνωστού έσχατου συλλαλητηρίου για το περίφημο νομοσχέδιο που αφορά την μεταρρύθμιση της Παιδείας. πόλεμος πραγματικός μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη. Οι εικόνες γύρισαν όλο τον κόσμο και γίναμε άλλη μιά φορά διεθνές ρεντίκολο.
Αραγε τί δοκιμασία άλλη περίμενε τους άμοιρους αστυνομικούς? Πολλοί είχαν ζητήσει να αλλαχθούν οι στολές τους, με άλλες πιό ανθεκτικές γιατί οι μολότωφ που έπεφταν εναντίον τους άφηναν περίεργα σημάδια φθοράς πάνω στις παλιές!! Φήμες μιλούσαν ότι το εκρηκτικό μίγμα είχε εμπλουτιστεί με βιτριόλι (όχι απλά επιφανειακά εγκαύματα πλέον, αλλά σε βάθος και με μόνιμες ουλές για τον άτυχο που έπεφτε καμία πάνω του ή στα μπατζάκια του)
Το μείζον πρόβλημα που αντιμετώπιζε την ημέρα της άφιξης του Ρώσου προέδρου ήταν το νέο ανακοινωμένο συλλαλητήριο. Ενα μεγάλο μέρος των δυνάμεων της θα έπρεπε να βρίσκεται σαν φρουρα στα σημεία που θα εβρίσκετο και θα κινούνταν ο Ρώσος ηγέτης.
Σχέδια επί χάρτου, στρατηγικές, πως να μπορέσουν να έχουν τις λιγότερες απώλειες, το λιγότερο ρεζίλεμα.

Ξημέρωσε η κρίσιμη μέρα
Ο Ρώσος ηγέτης ήλθε.
Η πορεία έγινε.
Παναγίες όλοι!! Μύτη δεν άνοιξε. Που πήγαν ρε παιδιά οι "γνωστοί άγνωστοι"?

Αα! ναι μωρέ!! Πρέπει να λειτούργησε άψογα το καταστρωμένο σχέδιο της Αστυνομίας (τους αποκρούσανε πριν ακόμα σκεφτούν να βγουν από τα σπίτια τους!)

1 σχόλιο:

George Sou είπε...

...Που πήγαν ρε παιδιά οι "γνωστοί άγνωστοι"?...
Έλα μου ντε...
Θα είχαν ρεπό τα παλικάρια. Στο κάτω κάτω διατεταγμένη υπηρεσία εκτελούν!
Άσε που έμειναν και οι γύπες των μμε χωρίς υλικό.