Τρίτη, Μαρτίου 27, 2007

Δύο ήττες...Δυό νίκες

Αγωνιστικά η εβδομάδα των παθών.
Πλησιάζει το πανελλήνιο του πινγκ πονγκ το Σάββατο και βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στις πολύ δυνατές πλέον προπονήσεις. Εκτος από τις έξι ώρες την εβδομάδα εδώ και τρείς εβδομάδες τις Τρίτες σαν σήμερα ανεβαίνω στο κλειστό Αγ.Παρασκευής, όπου προπονείται ένας άλλος αθλητής (όχι του επιπέδου μου) αλλά είναι πολύ χρήσιμη η συνάντηση αφού εξομοιώνει το παιχνίδι που πρόκειται να αντιμετωπίσω στους αγώνες. Αλλο πράγμα είναι να προπονείσαι με τον προπονητή σου, να μαθαίνεις την τεχνική και να τελειοποιείσαι μέσα από την επανάληψη και άλλο να έχεις κάποιον συνάδελφο αθλητή απέναντί σου σε καροτσάκι. Υπάρχουν ιδιαίτερα χτυπήματα και μπάλες, ιδιαίτερα από αποκρούσεις που γυρνάνε μέσα που πρέπει με τα εφόδια που έχεις αποκτήσει όσο πιο ψύχραιμα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσεις.
Σε κάποιο μελλοντικό ποστ μου θέλω να αναφερθώ γενικότερα με το άθλημά μου, την σημερινή κατάσταση, και γενικότερα το Παραολυμπιακό κίνημα στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ οι μάχες στο σκακιστικό Καλλιθέας μαίνονται άγριες! Τέταρτος αγώνας χθές Δευτέρα, πάλι εγω με τα μαύρα και έβγαλα μιά πολύ όμορφη νίκη σχετικά σύντομα (δύο ώρες). Μόλις την αναλύσω θα φροντίσω να την παρουσιάσω.
Ετσι έχω μέχρι στιγμής,
Δυό νίκες -Δυό ήττες- ΔΥΟ βαθμούς και είμαι στην μέση περίπου της βαθμολογίας σε σύνολο 18 αθλητών.
Αύριο με τα λευκά θα επιδιώξω να κάνω την υπέρβαση αλλά ξέροντας ότι ο αντίπαλος μου θα είναι κάποιος πιό πάνω από μένα.
Θα δούμε

1 σχόλιο:

philos είπε...

Καλή συνέχεια σου εύχομαι!