Κυριακή, Οκτωβρίου 29, 2006

Κάθε μέρα που μας δίνεται (Any given day) ή η αξία των όμορφων μικρών στιγμών

Κυριακή 29-Οκτ-2006

Η μοναδική μέρα του χρόνου που έχουμε κερδίσει κάτι παρα πάνω απ'την προηγούμενη. Μπορεί να είναι μια ώρα ύπνος, μπορεί να είναι μιά ώρα ξενύχτι, μιά ώρα περισσότερο κουβεντολόι, ...μια ώρα περισσότερο τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπό μας.
Εγώ με την αετίνα μου διαλέξαμε χθές το βράδυ να σουλατσάρουμε λίγο στο Κολωνάκι και να πιούμε τελικά ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο ΦΙΛΙΟΝ στη Σκουφά αφού πρώτα διασχίσαμε τον πεζοδρομο της Τσακάλωφ. Δεν είναι το Κολωνάκι ο καλύτερος τόπος για ένα αναπηρικό αμαξίδιο να κινηθεί αλλά και στους δύο μας αρέσει η ατμόσφαιρα με τις βιτρίνες και τον κόσμο που απολαμβάνει το ποτό και τον καφέ του στο DA CAPΟ και το κάνουμε κάποιες φορές, όπως χθές. Επί πλέον υπάρχει και το μόνιμο πρόβλημα στάθμευσης γι'αυτό πάντα διαλέγουμε Σαβατοκύριακα που τα καταστήματα είναι κλειστά. (Ετσι κι αλλιώς δεν είναι ο αγαπημένος τόπος για τα ψώνια μου).

Τι είναι ευτυχία τελικά? Ας μην το ψάχνουμε πολύ. Αυτές οι μικρές όμορφες ήρεμες στιγμές είναι που νοιώθουμε άνετα με τον άνθρωπό μας και που καλό είναι να τις ρουφάμε με όση περισσότερο λαιμαργία μπορούμε. Γιατί αυτές είναι που γεμίζουν τις μπαταριές μας για την καινούργια μέρα που έρχεται. Και η χθεσινή μέρα με τεχνικό ανθρώπινο τρόπο ήταν μιά ώρα παραπάνω για να απολάυσουμε.Ελπίζω να περάσατε όλοι το ίδιο καλά. Και να απολαμβάνετε με ευγνωμοσύνη κάθε μέρα καινούργια που σας δινεται.

Και να έχουμε/ετε βέβαια πάντα καλή υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: