Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2007

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

που βλέπω όλο και πιό πολλές μικρές ελίτσες να φυτεύονται μέσα στην Αθήνα. Από διακοσμητικές ζαρντινιέρες σε πεζοδρόμια και πλατείες, μέχρι μικρά μπαλκονάκια και μεγάλους ταρατσόκηπους. Ευλογημένο δέντρο της αρχαίας Αθήνας και της Θεάς Αθηνάς. Μην το ξεχνάμε.

Natalia said...

Μου αρέσει που είδα αρκετούς και τάιζαν τα αδέσποτα ζώα....
Κάποιες πολυκατοικίες καινούριες που είχαν πολλά χρώματα.....

Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου στο παλιό Ανατολικό αεροδρόμιο. Καιρό είχα να επισκεφτώ μιά τόσο οργανωμένη έκθεση και με τεράστιο πάρκινγκ μέσα στην παλιά πίστα. Πολύς ο κόσμος αλλά πολύς και ο χώρος, οπότε κανένα πρόβλημα. Επισκεφθήτε την και με τα παιδιά σας, γιατί όχι . Δύο καφετέριες ένα restaurant κλπ αν χρειαστείτε. Ασε που μπριζώθηκα και φτιάχτηκα με τα υβριδικά της Toyota (Prius) kai της HONDA (Civic Hybrid). Λές? Μπορεί !!¨-)

...ναι τελικά όπως είπαμε, μπόρεσε και μπόρεσα να το κάνω, και τώρα μου αρέσει που απολαμβάνω το καινούργιο μου του -του, σαν μικρό παιδί το νέο του παιχνίδι.
Καλό καλοκάιρι να έχουμε και καλές και χαρούμενες αποδράσεις σε όλους...:-)


στείλτε μου και εσείς τι σας αρέσει να τα μαζέψουμε όλα εδώ, δεν έχει πόσο ασήμαντο μπορεί να είναι γιά κάποιους, αρκεί να είναι σημαντικό για εσάς.

1 σχόλιο:

Ναταλία είπε...

Μου αρέσει που είδα αρκετούς και τάιζαν τα αδέσποτα ζώα....
Κάποιες πολυκατοικίες καινούριες που είχαν πολλά χρώματα.....