Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2009

Να το κάνω ή να μή το κάνω?

Με πρόλαβε ο Παπαδόπουλος Τετράδης της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας που ήθελα αυτές τις μέρες εξ επαγγέλματος, να γράψω την άποψή μου και εγώ περί της περιβόητης νέας "θανατηφόρας" γρίππης,
Γράφει λοιπόν...

Μας έχει ζαλίσει η εγχώρια προπαγάνδα κάθε τρεις μέρες να μας ανακοινώνει κι από ένα θύμα της νέας γρίππης, από ομάδες πληθυσμού που έχουν πολλαπλά ή βαριά προβλήματα υγείας.
Αυτό που δεν μας λέει ο μηχανισμός προπαγάνδας, αλλά δεν το βλέπουμε και πουθενά να σκαλίζεται από τα δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας ΜΜΕ, είναι πόσοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους τις προηγούμενες χρονιές από τις απλές γρίππες.
Το κατανοούμε,Είναι πολλά τα λεφτά, που διακυβέυετο η ύπαρξή τους και τεράστια η δύναμη της υπόκλισης στα κελευσματα κάθε κεντρκής εξουσίας, είτε είναι μικρή είτε είναι μεγάλη.
Δεν υπάρχει επώνυμος ή ανώνυμος γιατρός που να μην έχει βεβαιώσει δημοσίως, ότι η νέα γρίππη είναι ηπιότερη της κοινής. Και δεν υπάρχει φαρμακοποιός ή γιατ΄ρος που να μην ξέει και να μη δηλώνει ότι κανένα φάρμακο ή εμβόλιο, δέν επιτρέπεται να πέφτει στην αγορά πριν περάσουν 10 χρόνια κλινικής εφαρμογής τους.
Γιά να μην παραθέσω τις απόψεις των αμερικανών και γάλλων γιατρών, που επιμένουν ότι ο εμβολιασμός αφαιρεί από το σύνολο του πληθυσμού την ανάπτυξη της φυσικής ανοσίας.
Το θέμα δεν είναι αν το εμβόλιο είναι ακίνδυνο ή επικίνδυνο. Είναι, με αυτά τα απλά δεδομένα που μόλις παρέθεσα, τί είναι αυτό που έχει επιβάλει με το στανιό τον εμβολιασμό τόσων εκατομμυρίων λευκών πειραματόζωων?
Είπαμε, δεν τρομοκρατηθήκατε με τον SARS, δεν τρομοκρατηθήκατε με τον άνθρακα, δεν τρομοκρατηθήκατε με την γρίππη των πτηνών, δεν τρομοκρατηθήκατε με τους τρομοκράτες, κάποια μέθοδος τρομοκράτησης πρέπει να σας τρομοκρατήσει.
Αν και συνήθως η υπ αριθμόν ένα αιτία για τα πράγματα είναι,,,, η βλακεία.
Εγώ από τη μεριά μου να σταθώ στο ζήτημα της φυσικής ανοσοποίησης σε ασθένειες ιογενούς μορφής ταχέιας μετάδοσης όπως η γρίππη. Η λοιμωξιολόγος κα Γιαμαρέλλου έχει κατεπανάληψη εμφανιστεί τις τελευτάιες μέρες και βέβαια προτρέπει ΜΟΝΟΝ συγκεκριμένα άτομα να εμβολιαστούν =Αιμοκαθαριζόμενοι, Ατομα που πασχουν απο έκπτωση οργάνων, ανοσοκατεσταλμένοι, μεταμοσχευθέντες κλπ. Κατα τα άλλα τόνισε και αυτή ότι μέχρι στιγμής και εφόσον ο ιος δεν έχει μεταλλαχθεί προς περισσότερο επιθετικό στέλεχος δεν συντρέχει λόγος, και ότι ένα υγιές άτομο τον αντιπαρέρχεται έυκολα.Εξάλλου συμφωνα με τις στατιστικές είναι σχεδόν σίγουρο ότι από τις αρχές του καλοκαιριού που η Ελλάδα ήρθε σε επαφή με τον ιο, ότι έχουν αυτοανοσοποιηθεί περίπου δύο εκατομμύρια κάτοικοι, ίσως σήμερα και λίγο περισσότεροι με ηπιότατα συμπτώματα που ούτε καν το αντιλήφθηκαν.
Σαν δουλειά στο φαρμακείο δεν παρατηρέιται καμμία έξαρση σε αντιπυρετικά μέχρι αυτή τη στιγμή. Ευκαιριακές λοιμώξεις ανώτερου αναπνευστικού που πάντα συμβάινουν αυτή την εποχή και που ο καλος καιρός καλά κρατεί.
Στον σχολικό πληθυσμό τις περισσότερες φορές τα τμήματα κλείνουν προληπτικά για λίγες μέρες και καλά κάνουν.
Αυτά και με επιφύλλαξη να επανέλθω

Δεν υπάρχουν σχόλια: