Πέμπτη, Απριλίου 16, 2009

Mega Project!!!!

του Κώστα Μπαιρακτάρη
(Φαρμακευτικό Δελτιό Φεβρουαρίου 2009)

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη Γή με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα κίτρινα και κόκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά. Ο σατανα΄ς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε. "Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου?" και ο άνδρας απάντησε. "Ευχαρίστως" και η γυναίκα πρόσθεσε "Παρακαλώ για μένα άλλη μιά ζεστή βάφλα σαντιγύ?"
και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά.

Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το σώμα της, όπως άρεσε στον άνδρα. Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε. και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46. Και έτσι είπε ο Κύριος." Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου" και ο σατανάς εφ'ευρς το νρεσινγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά. Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετα΄από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.

Ο Κύριος όμως είπε. " Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά" και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια, camambert αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου. Και οι τιμές της χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια.

Ετσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά με την άθληση. Και οσατανάς δημιούργησε τη δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με τα τηλεχειριστήρια για να μη κουράζεται ο άνθρωπος με το ζαπινγκ. Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά στην οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.

Ετσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες. Και ο σατανάς αφάιρεσε τη φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια τα οποία τηγάνισε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι. Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη.

Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν προσλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες. Και ο σατανάς έφερε τα Goodies και το cheeseburger των 99 λεπτών.
Και ρώτησε ο σατανάς "Θέλεις και τηγανιτές πατάτες?' Και είπε ο άνθρωπος "Βεβαίως, μιά μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα", και είπε ο σατανάς "Ετσι μπράβο !!" και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.

Και Ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαιπας της καρδιάς.
Και τότε ο σατανάς είπε.
"είπαμε να παίζουμε τίμια" και δημιούργησε το ΙΚΑ

2 σχόλια:

panagiota είπε...

Πολύ καλόοοοοοο
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Σάκη σε όλη την οικογένεια σου...

Sakis είπε...

Σε φιλώ Παναγιώτα μου εσένα και την κορούλα σου