Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2007

Θάχει Πλάκα!!! αν το κάνουμε,...τί λέτε?


ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ Α-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Tο έγκλημα είναι πάνω απ΄ όλα πολιτικό, πολιτειακό* και διαρκές και η δράση μας πρέπει να είναι μαζική, διαρκής, πολιτικά απρόσμενη και δυσερμήνευτη από παραδοσιακούς ξύλινους πολιτικούς σχηματισμούς που εξυπηρετούνται από την αποχή μας, το προσωπικό μας στρίμωγμα. Μια διαρκής και μόνιμη εγρήγορση να διαφυλάξουμε και να περισώσουμε ότι απέμεινε, μια διαρκής και μόνιμη δράση να αναγεννήσουμε ότι χάθηκε μια διαρκής και μόνιμη διαμαρτυρία να καταδείξουμε στην Πολιτεία ότι είμαστε οι περισσότεροι που δεν συμμετέχουμε στο παιχνίδι της μακαριότητας και της πλάνης που επιβάλλουν.
.
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, στην μνήμη των νεκρών και των χαμένων, στην ελπίδα μιας διαρκούς και μόνιμης διαμαρτυρίας για προστασία και αναγέννηση.
.
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, οχημάτων, εργασιών, σκέψεων, θορύβων όρθιοι και σιωπηλοί όπου βρεθούμε να αφουγκραστούμε τους ήχους της γης.
.
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, όλου του συστήματος, οικονομικού, πολιτικού, εργασιακού, επικοινωνιακού να δείξουμε ότι δεν είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι, που πενθούμε, ελπίζουμε και συμπαραστεκόμαστε ενεργά.
.
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, να παγκοσμιοποιήσουμε το δικό μας μήνυμα σε όλο το πλανήτη στέλνοντας το μήνυμα για συμμετοχή την ίδια ώρα Ελλάδας σε όλο τον κόσμο σε όλες τις γλώσσες.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ blog ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Πλακα θα εχει...Ουσια δεν βλεπω να εχει...Το μηνυμα πρεπει να δωθει στις ερχομενες εκλογες...Εκει μονο θα καταλαβουν οι πολιτικοι ηγετες του τοπου μας,τις μαλακιες που εκαναν...

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Αν οι μισόι το κάνουμε για πλάκα, ε ρε πλάκα που θα κάνουμε . Αμέσως θα το αναφέρουνε όχι μέσα αλλά και έξω. Είναι αρκετά ακτιβίστικο δεν νομίζεις?
Τώρα το σοβαρό είναι το χαστούκι στις εκλογές, συμφωνώ και περιμένω να δω.Αμην