Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2008

Κάποιος να τους μαζέψει επι τέλους!!!

Δεν έχω τίποτα με τους οικονομικούς μετανάστες, θέλω να διευκρινήσω πριν προχωρήσω.
Ισα ίσα που χαίρουν του άκρου σεβασμού μου μιά που έχουν βρεί μιά χώρα που τουλάχιστον οι περισσότεροι σέβονται ζουν τις οικογένειές τους μέσα από τα νομικά πλαίσια και τους θεσμούς που πλαισιώνουν την χώρα μας.
Ομως σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ επάγγελμα τους κάθε είδους "μαυράκους" που πετάγονται μόλις πλησιάσεις το κόκκινο φανάρι. Ολοι αρνούνται και σε λίγο , πέντε αυτοκίνητα πίσω φτάνουν και σε σένα. Τους κάνω νόημα από μακριά "δέν θέλω γαμώτο μου"!!!,αυτοί εκεί κολλημενοι με το κακόμοιρο χαμόγελο και το σκουπάκι με τη βρώμικη σαπουνάδα να στάζει. "Δεν θέλω"!!! Και να που σου ακουμπάει τη βρωμιά του πάνω στο παρμπριζ, ανοίγεις το παράθυρο και του λες ότι δεν έχεις ψιλά, τελείωνει και φεύγει μουτρωμένος βρίζοντας τις περισσότερες φορές στην ακατάληπτη γλώσσα του.
Σε κάθε κεντρική διαστάυρωση τα ίδια και τα ίδια. Θέλουν όλοι να καθαρίσουν με τη σειρά, ο ένας τη βρωμιά του άλλου. Και εσύ πρέπει να περάσεις από όλους και να γίνονται τα νέυρα σου τσατάλια!!!
Οχι! για μένα είναι απαράδεκτο και το φαινόμενο αυτό γίνεται κάτω από την ανοχή της αστυνομίας εις βάρος μας.
Δεν μπορώ να καταλαβω πώς γίνεται και όλοι αυτοί είναι μιάς φυλής και πώς πέφτει το σύρμα και ασχολούνται τόσοι πολλοί από την ίδια χώρα με αυτό το παρα επάγγελμα!! Θα πρέπει τελικά να βγάζουν πολύ καλό μεροκάματο.
Ομως αν αυτή η άμοιρη χώρα δεν μπορεί να τους απορροφήσει άλλο, καλύτερα να τους στείλει πίσω να ησυχάσουμε και να το πάρουν και αυτοί απόφαση ότι εδώ δεν παίρνει άλλο και δεν υπάρχει ανοχή και άλλη αντοχή.
Να περνάμε επι τέλους τα σταυροδρόμια ήσυχα και όχι τσιτωμένοι.

(Είπα και εγώ ότι κάτι έγινε μετά την εξαφάνιση των παιδιών των φαναριών, αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου αλλού υποφέρουν)

2 σχόλια:

Marina είπε...

Οι άνθρωποι των φαναριών αγοράζουν τις θέσεις αυτές απο τους νονούς του είδους. Οι ίδιοι οι νονοί έφερναν και τα παιδιά, με τη κατακραυγή φύγαν τα παιδιά, πλακώσαν οι ανάπηροι..θα τους θυμάσαι φαντάζομαι, με πατερίτσες, χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, να σέρνονται. Μετά τους αναπήρους ήρθαν οι "μαυρούληδες". Τα φανάρια αποφέρουν ψωμί σε κάποιες τσέπες. Αρα είναι επικερδές!. Φοβάμαι όμως ότι οι νονοί τα έχουν κανει πλακάκια με τους Δήμους..δεν εξηγείται τέτοια αδιαφορία εκ μέρους των.
A! Και άμα σταματήσουν ΟΛΟΙ να τους δίνουμε στα φανάρια..κάτι άλλο θα σκεφτούν..
Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι

Sakis είπε...

Μαρίνα
Ετσι φαντάζομαι και εγώ όπως έγραψα. Πρέπει η επιχέιρηση λίγο απ'εδώ λίγο απ'εκέι κάτι θα τους φέρνει, αλλιώς δεν εξηγείται.
τώρα αν θα σκεφτόυν κάτι άλλο σίγουρα ναι αφού σε μιά χώρα με τον νομικό ζαμαμφουτισμό και την αδιαφορία σαν τη δικιά μας τα πάντα μπορούμε να δούμε
την καλησπέρα μου.