Κυριακή, Ιουνίου 05, 2011

Άρχοντες επαναστάτες της πλατείας Συντάγματος

Είστε το ωραιότερο δείγμα αφυπνισμένου ανθρώπου της Πατρίδας.

Είστε η μοίρα, η ελπίδα και το πεπρωμένο του μέλλοντός μας.

Αποδεικνύετε ότι η Πατρίδα μας δεν πέθανε ακόμη, όπως πολλοί προσπάθησαν να σκοτώσουν με τα ναρκωτικά, την πορνογραφία, τα ΜΜΕ και ο ξεφτιλισμένος πολιτικός Θίασος που με την ανοχή του Θεσμικού Δικαίου, ξεπουλά τη Ζωή των παιδιών μας, της Πατρίδας και της υπαρξιακής μας δικαίωσης στους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Η διαφθορά, η εκπόρνευση των πάντων, ο εκχυδαϊσμός της Ζωής και της ομορφιάς της,

η απαξίωση του Εαυτού μας, οι ενοχές, οι ερωτικές δυσλειτουργίες και όλα τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά σύννεφα ασάφειας, ανασφάλειας και δυστυχίας που έντεχνα μας φόρτωσαν, είναι τα μέσα με τα οποία η Παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να μετατρέψει τον Πλανήτη σε ένα ελεγχόμενο Βουστάσιο άλογων υποκειμένων.

Το ΦΩΣ του Ανθρώπου και του Πολιτισμού ξεκινούσε πάντα από ΕΔΩ.

Επικαλούμαι τη Συνειδησιακή σας Εγρήγορση και Λεβεντιά. Είθε.

συνεχίστε ΕΔΩ

και κάτι ακόμα από το καταρακωμένο Συνταγμά μας αρ. 120 παρ 4

Η τήρηση του Συντάγματος απαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Η βία δεν είναι μόνον σωματική δηλαδή όταν εκδηλώνονται επεισόδια. Υπάρχουν πολλές μορφές βίας, για παράδειγμα, η οικονομική και η πολιτική βία (όπως στο παρελθόν)
Οταν αποφασίζουν για θέματα εθνικής κυριαρχίας2-3 άνθρωποι (αντί 180 βουλευτών όπως ορίζει το Σύνταγμα) τότε αυτό δέν είναι βία?
Εμείς όμως θα αντιδρασουμε σε όλα αυτά ειρηνικά και δημοκρατικά. ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ!! 

(Επιτροπή συντονισμού Αγανακτισμένων Συντάγματος Ιούνιος 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια: