Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008

Καημένε Αθανασόπουλε....

Προχθές βράδυ.
Κουρασμένος μετά από μιά κουραστική μέρα, και χαλαρωμένος μετά από ένα γεμάτο ποτήρι κρασί, κάνω ζάπινγκ στα τελευταία δελτία ειδήσεων της ημέρας.
Λγο πριν πατήσω το κουμπί off, ακούω:
...."Ο διευθυντής της ΔΕΗ κος Αθανασόπουλος δήλωσε: ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΘΗΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ"

Υπήρξε μιά καθυστέρηση μέχρι να συνειδητοποιήσω το νόημα, έτσι στεγνά, μιάς τέτοιας δήλωσης.
Αμέσως μετά μέ έπιασε ένα νευρικό γέλιο, και αμέσως κατόπιν ξεχείλησε από μέσα μου η οργή και το πρόσωπό μου πάγωσε.

Καλά κύριε διευθυντά, για σένα το αυτονόητο για φθηνότερη ενέργεια είναι η στροφή στα πυρηνικά?
Ενδιάμεσα δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο!!! μα τίποτα!!!
Και καθόμαστε και σε ακούμε ακόμα να πετάς κάθε τόσο τις κοτσάνες σου και να χορέυουμε τον χορό της ακρίβειας κάθε τόσο, των τιμολογίων σου, μόνο και μόνο για να αποδεχθείς τελικά την ανικανότητά σου κάνοντας μιά τέτοια δήλωση που πιστεύω ότι πέρασε σκοπίμως πολύ στα ψιλά....

Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2008

Κάποιος να τους μαζέψει επι τέλους!!!

Δεν έχω τίποτα με τους οικονομικούς μετανάστες, θέλω να διευκρινήσω πριν προχωρήσω.
Ισα ίσα που χαίρουν του άκρου σεβασμού μου μιά που έχουν βρεί μιά χώρα που τουλάχιστον οι περισσότεροι σέβονται ζουν τις οικογένειές τους μέσα από τα νομικά πλαίσια και τους θεσμούς που πλαισιώνουν την χώρα μας.
Ομως σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ επάγγελμα τους κάθε είδους "μαυράκους" που πετάγονται μόλις πλησιάσεις το κόκκινο φανάρι. Ολοι αρνούνται και σε λίγο , πέντε αυτοκίνητα πίσω φτάνουν και σε σένα. Τους κάνω νόημα από μακριά "δέν θέλω γαμώτο μου"!!!,αυτοί εκεί κολλημενοι με το κακόμοιρο χαμόγελο και το σκουπάκι με τη βρώμικη σαπουνάδα να στάζει. "Δεν θέλω"!!! Και να που σου ακουμπάει τη βρωμιά του πάνω στο παρμπριζ, ανοίγεις το παράθυρο και του λες ότι δεν έχεις ψιλά, τελείωνει και φεύγει μουτρωμένος βρίζοντας τις περισσότερες φορές στην ακατάληπτη γλώσσα του.
Σε κάθε κεντρική διαστάυρωση τα ίδια και τα ίδια. Θέλουν όλοι να καθαρίσουν με τη σειρά, ο ένας τη βρωμιά του άλλου. Και εσύ πρέπει να περάσεις από όλους και να γίνονται τα νέυρα σου τσατάλια!!!
Οχι! για μένα είναι απαράδεκτο και το φαινόμενο αυτό γίνεται κάτω από την ανοχή της αστυνομίας εις βάρος μας.
Δεν μπορώ να καταλαβω πώς γίνεται και όλοι αυτοί είναι μιάς φυλής και πώς πέφτει το σύρμα και ασχολούνται τόσοι πολλοί από την ίδια χώρα με αυτό το παρα επάγγελμα!! Θα πρέπει τελικά να βγάζουν πολύ καλό μεροκάματο.
Ομως αν αυτή η άμοιρη χώρα δεν μπορεί να τους απορροφήσει άλλο, καλύτερα να τους στείλει πίσω να ησυχάσουμε και να το πάρουν και αυτοί απόφαση ότι εδώ δεν παίρνει άλλο και δεν υπάρχει ανοχή και άλλη αντοχή.
Να περνάμε επι τέλους τα σταυροδρόμια ήσυχα και όχι τσιτωμένοι.

(Είπα και εγώ ότι κάτι έγινε μετά την εξαφάνιση των παιδιών των φαναριών, αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου αλλού υποφέρουν)

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ γιατί αν περιμένουμε από την Αθλητική Ομοσπονδία......



Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω το site των ανακοινώσεων και αγγελιών bigmarket για την αφιλοκερδή ανάρτηση του παραπάνω banner, ανταποκρινόμενο στην προσπάθεια που γίνεται, εξεύρεσης οικονομικού χορηγού